PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Chombo B-Day Rave

Publikováno 24.10.2021

Stárnout se musí s grácií a přesně takto to pojme i člen naší crew Chombo, který tuto středu oslaví své 28. narozeniny mejdanem v Crossu. A jelikož druhý den je statní svátek bude to rozhodně ve velkém stylu. Kdo všechno dorazí pogratulovat?

DRUM&BASS STAGE
Horní stage bude patřit všem odnožím dnb. Samozřejmě se můžeš těšit na narozeninový set od Chomba, kterého doplní jím pozvaní hosté. Jako první host se představí FeFe, člen Basscoffee crew a především dvorní dj hudebního uskupení N.O.H.A. Dalším, kdo ve středu dorazí je producent a dj Promenade, jehož můžete znát jako šefa labelu BNC Express. Mladou krev bude zastupovat dvojice John Simon a Morphose, kteří oba patří k DBear crew a za mixem se objeví i HDS. Závěrem se sluší dodat ta největší srdcovka a to naše kompletní crew. Volume Plus, Houbass, R-Flyer a Skáčko, protože přece ani jeden z nich nemůže chybět na oslavě svého kamaráda.

TECH-HOUSE STAGE

Na spodní stage se pojedou roviny především house, tech-house, techno ve všech myslitelných sub žánrech, takže si každý najde to svoje. Za mixem se v přůběhu večera vystřídají: James Wing, Funspeed, Chuck, Volume Plus, HDS, Speedy a i zde si dá svůj set oslavenec Chombo .

VSTUPNÉ
Vstup je do 21:00 za symbolických 28CZK a poté za 100CZK.

Start akce je naplánován na 20:00, konec je ve hvězdách a vidíme se ve středu.

www.facebook.com/events/540195450421378

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama