PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Deset let spolu v dobrém i lepším

Publikováno 06.03.2023

Deset let není žádná krátká doba, zvláště pokud se bavíme o mejdanu. A přesně tolik tu s námi je Double Trouble, s kterým jsme zažili vše možné. Skvělé party, famózní sety, fanoušky, publikovatelné i nepublikovatelné storky, ale i stres, nervozitu, problémy, ovšem nikdy bychom neměnili. Samozřejmě i takovéto nádherné výročí je třeba oslavit a to už tento pátek v Cross klubu. Kdo přijde slavit s námi a užít si pořádný mejdan?


Za těch deset let se tu vystřídala spousta jmen, která naplňovala filozofii Double Trouble, která je jednoduchá. Přívést hosta, který je méně známý, talentovaný a v budoucnosti se možná proslaví. K tomu si dáme hned jednu storku o prvním mejdanu, kterou sem tam vypraví Volume Plus: ,,Tenkrát nám jeden agent dohazoval dj, prezentoval ho jako budoucí hvězdu, která zatím nemá vydaný žádný track, ale něco už je v přípravě a bude brzy venku. Vynášel ho do nebes, podmínky byli skvělé, tak proč to nezkusit. Ten dj se jmenoval Dimension. Jo jasně, ten člověk, který teď vyprodá celou halovku sám. Tak toho jsme měli hned na prvním mejdanu a k tomu se sluší dodat, že na spodní stage na tom samém mejdanu řadili Hybrid Minds. Slušnej start!" Je to takový střípek, ale skvěle vypovídá o charakteru Double Trouble. Z dalších jmen, která se za tu dobu v Crossu vystřídala jmenujme alespoň: Koncept, Zero Method, Utah Jazz, Akov, Tobax, Volatile Cycle, Rusty K a mnoho dalších. My pevně věříme, že v pátek to společně pořádně zapijeme a za deset let se potkáme na dalším kulatém jubielum Double Trouble.

DRUMBASSTERDS STAGE
Jako je dobrým zvykem, naše crew obsadí horní stage. Hlavního hosta jsme si pro Vás připravili slovenského dj Hoffman. Samozřejmě, že na oslavě bude slavit celá crew až do ranních hodin, takže o nic nepřijdeš. Budeme ve skoro plné sestavě, kdy se za mixem objeví Volume Plus, Chombo, Houbass, Skáčko, R-Flyer a náš nejnovější přírůstek Ham-Ham. Ani na hosty nesmíme zapomínat, tentokrát pozvaní přijali neurofunkový šílenci John Simon a Bassmith, které doplní osvědčená dvojka Ozy&Ludkey a ti i celý mejdan zahájí.

LIQUID STAGE
podní stage se ponese v melodickém tónu liquidu a v hutnějším deepu. Pozvaní přijal britská dvojice Ben Soundscape (dj) a Collette Warren (vokál). Ty doplní osvědčená partička Blofeld, Theya, Fallen Gemini, SHFT, Runky a Membrain. Takže pokud si milovník

PŘEDPRODEJ

www.facebook.com/events/720564916188234

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama