PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Feela in Memoriam

Publikováno 07.10.2021

V sobotu večer budeme mít možnost v pražském Crossu společně zavzpomínat na našeho kamaráda, přítele, člena naší crew Feelu a jaká forma by byla lepší než ta kterou nejvíce miloval, pořádným mejdanem. Zároveň i podpoříme dobrou věc, kdy věnujeme část vstupu na podporu lidí s epilepsii. A kdo tedy všechno s námi přijde zavzpomínat?

DRUM&BASS STAGE
Prvním koho je jistě potřeba zmínit je Akira, matador české dnb scény a pan selektor, který dokáže rozhejbat jakýkoliv parket svým setem. Dalším do party, který s námi přijde zavzpomínat na Feelu je producent a dj Philip TBC. Neměli bychom zapomínat ani na něžnější pohlaví, jenž bude zastupovat Kan-Jacca se svými vinyly. Hlavní trio vystupujících bysme měli za sebou, ale samozřejmě, že to není vše, protože za mixem se vystřídají i další přátele Feely. Jmenovitě to budou Saym, Cybi, Dash, Maart a P.Dr. Ani naše crew nebude chybět a přijdeme uctít a vzpomínat Feelu v plném složení: Volume Plus, Houbass, Chombo, R-Flyer, Skáčko.

2ND STAGE
Na spodní stage bude rap, techno a underground, které nám zahraje sestavička ve složení Gender, Jéminé, Vraja, Rafael, Hošty, Cringe Prince, VotěchKosek200, Seba, Naem a Sandokan.

SPOLEČNOST-E
Po jednoznačné shodě jsme se rozhodli věnovat 40 czk z každého vstupu na podporu lidí s epilepsii, přičemž i vystupující djs nechtěli zůstat stranou a po společné domluvě přispějí část své odměny za vystoupení. A kam vlastně peníze poputují? Dali jsme na doporučení a celý obnos poputuje k nadaci Společnost-E, která se zabývá různými formami pomoci lidem s epilepsii. O předaní daru vás budeme dále informovat na našich FB stránkách, či přimo zde na našem webu.

Takže v sobotu se vidíme a rozhodně sebou jakekoliv fotky, vzpomínky nebo příběhy, ať spolu můžeme důstojně zavzpomínat na FEELU.

www.facebook.com/events/608007543543636/

www.spolecnost-e.cz/

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama