PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Společně jsme drum&bassem podpořili dobrou věc

Publikováno 12.12.2021

V říjnu jsme jako každý rok společně zavzpomínali na Feelu mejdanem v Crossu a zároveň se tentokrát rozhodli, že by bylo super udělat i něco navíc a podpořit dobrou věc, takže jsme část vstupného věnovali na podporu lidi s epilepsii. No a jak to celé nakonec dopadlo, kolik jsme vybrali a kam vybraný obnos putoval?


Dopadlo to lépe než jsme si vůbec dokázali představit. Podařilo se nám vybrat neuvěřitelných 33500 CZK, kdy část je ze vstupného od vás fans a částí přispěli účinkující djs. Samozřejmě, že jsme i pečlivě vybírali komu posléze dar pošleme a na doporučení jsme vybrali Společnost E, která se zabývá pomocí lidem s epilepsii. Dělají spoustu užitečných věci od poradenství, přes pořádaní táborů, besed, webinářů, vydávaní publikací o problematice epilepsie či provozovaní vlastní komunitní zahrady. Za zmínku ještě jistě stojí jejich Aranžerie, což je sociální podnik, květinová dílna, kde jsou zaměstnány osoby s epilepsii a kterou najdete na Praze 4 - Kamýk. Je toho mnoho, co dělají a každá pomoc se počítá, takže pokud by chtěl někdo i dále podpořit Společnost E není nic snažšího a bližší info nalezne zde.

KAŽDÝ ROK
Ani pro nás to nebyla jednorázová záležitost a proto jsme se domluvili, že mejdan v tomto formátu budeme pořád pravidelně každý rok. Tímto bychom chtěli poděkovat i Cross clubu, který umožnil tuto skvělou akci uspořádat a který se s námi na ní podílel. Je skvělé, co se nám společně povedlo a jsme si absolutně jisti, že i Feela se na nás tam ze shora dívá a usmívá se. Závěrem ještě jednou velké díky vám fanouškům, klubu Cross, vystupujícím djs a snad už se brzo vidíme na nějakém mejdanu.

EXTRA PODĚKOVANÍ PATŘÍ:
Philip Tbc, Akira, Kan-Jacca, Saym, Maart, Dash, P.Dr, Cross klubu a společnosti-E, za úžasnou spolupráci, díky které jsme společně pomohli dobré věci.

www.spolecnost-e.czwww.facebook.com/SpolecnostE

www.crossclub.cz

www.facebook.com/events/608007543543636

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama