PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Česko-Slovenské Drum&Bass Awards 2018

Publikováno 24.01.2019

Druhé kolo hlasování v anketě Czech/Slovak Drum&Bass Awards 2018 bylo právě spuštěno a my vám tímto chceme s obrovskou radostí a pokorou oznámit, hned několik veselých zpráv! Ovšem nejdříve vám pustíme krátké video plné předvolebních slibů, které samozřejmě nikdy nesplníme.

CREW - DRUMBASSTERDS
Mezi ty nejvíce pozitivní zprávy patří, že naše banda šílenců byla nominována v kategorii ,,ČESKO-SLOVENSKÉ USKUPENÍ/CREW,,. Upřímně, když se rozhlédneme po naší česko-slovenské dnb scéně, tak musíme říct že jsme touto nominací trochu překvapeni. Za posledních pár let se tu objevilo tolik nových a šikovných crews, které dělají parádní mejdany s opravdovým zápalem a stejně tak i láskou, že se divíme, že nás jednoduše nepředběhli.
Minulý rok začal dost tvrdě a to když nás nečekaně opustil náš přítel a člen Feela. Myslíme na Tebe bráško každý den a víme že pozorně sleduješ co děláme. Postupem času jsme se opět začali plně soustředit na práci, abychom nezlenivěli a nakonec jsme objeli skoro všechny mejdany v Čechách a snad i na Slovensku. O to více jsme rádi za vaší podporu při hlasování v prvním kolem, protože nás to motivuje na sobě více makat.

ČESKOSLOVENSKÉ USKUPENÍ ROKU 2018

PRAVIDELNÁ KLUBOVÁ NOC - DOUBLE TROUBLE
březnu to bude přesně 6 let od prvního dílu Double Trouble který, pro vás připravujeme v úzké spolupráci s Liquidnb crew. Za tu dobu jsme pro vás uspořádali 32 mejdanů, přivezli přes 100 zahraničních interpretů, z nichž většina měla v Čechách premiéru a odehráli přes 640 hodin kvalitního drum&bassu. Myslíme si že díky spolupráci dvou odlišných crews a neotřelému lineupu se tento mejdan dostal velmi rychle do podvědomí většiny posluchaču a vyšvihl se mezi tuzemskou špičku. Děkujeme že jste opět Double Trouble docpali do nominace v kategorii ,,ČESKO-SLOVENSKÁ PRAVIDELNÁ KLUBOVÁ NOC,,. Kdybyste chtěli vědět více informací, tak se mrkněte ZDE, kde se nachází kompletní historie této jedinečné párty!

ČESKOSLOVENSKÁ PRAVIDELNÁ KLUBOVÁ NOC ROKU 2018

DJ - VOLUME PLUS
V kategorii ,,ČESKO-SLOVENSKÝ DJ,, byl opět nominován náš boss (čti führer) a tím je Matouš aka Volume Plus, který se vloni umístil na krásném, bramborovém 4.místě. Letos ale věříme že opět zaboduje, protože to co předváděl celý rok za mixem bylo jedním slovem neuvěřitelný. Když dnes Matouš zjistil že byl nominován, tak k tomu napsal: Tento měsíc je tomu přesně 10 let co mi domů přišli první gramce, mix, desky, já se k tomu postavil a začal se učit hrát. Když si uvědomím co všechno se za tu dobu odehrálo, kolik zemí/míst jsem díky tomu navštívil, nových/skvělých lidí poznal, chlastu co jsem vypil, těch brk vykouřil (nojéjé) a hodin co pro vás/nás odehrál, tak mohu říct jen: FAKT TO KU*VA STÁLO ZA TO! Jsem šťastný za to že mohu dělat co mě naplňuje, baví a těším se na minimálně další 50 let, které společně produpeme na mejdanech co nás čekají!

ČESKOSLOVENSKÝ DJ ROKU 2018

PRODUCENT - HOUBASS
Milým překvapením pro nás byla nominace Houbasse v kategorii ,,ČESKO-SLOVENSKÝ PRODUCENT,,. Za poslední roky jsme se všichni mohli utvrdit v tom že češi a slováci mají dost kvalitních producentů, jejichž tvorba se objevuje v setech i těch největších velikánů světové scény. No a najednou vedle jmen jako je Rido, Madface, nebo Forbidden Society vidíme Ondru? Prostě pecka největší! Celá crew jsme na něj moc pyšní a teď budeme jen fandit aby se mu povedlo umístit!

ČESKOSLOVENSKÝ PRODUCENT ROKU 2018

MC - LIFESIZE
Náš dvorní "bard" Lifesize MC, byl nominován v kategorii ,,MC ROKU,, kde je společně se jmény jako jsou: Harry Shotta, Coppa, Inja, Motta a několik dalších. Držíme Ti palce bro, protože jsi opravdu jeden z nejlepších MCs jaké jsme kdy měli tu čest potkat + jsme za poslední rok a půl neviděli nikoho tak tvrdě na sobě dřít jako Tebe!

ČESKOSLOVENSKÝ MC ROKU 2018

TRACK - SOUL STROKE
Je vám tohle povědomé? This, this, this....Something like this! Poté padne drop jak de*il a za doprovodu řezavé bass už jen sleduješ ruce, nohy i berle lítat vzduchem? No jasně že mluvíme o tracku Soul Stroke, který má na svědomí Houbass! Tak tahle bomba byla nominována v kategorii ,,ČESKO-SLOVENSKÁ SKLADBA,, a to zaslouženě! Hrajeme ho téměř všichni a xkrát jsme viděli co to s lidmi na parketu dělá! Pokud nevíte, tak stačí ťuknout ZDE a už si jedete!

ČESKOSLOVENSKÁ SKLADBA ROKU 2018

Upřímně? Ani nevíme jak na těch 6 nominací reagovat! Říká se ale že první pocit/reakce bývá ta nejlepší a tak se budeme opět opakovat:

JSTE PROSTĚ NESKUTEČNÍ! UDĚLALI JSTE NÁM OPRAVDU VELKOU RADOST A KAŽDÝ Z VÁS U NÁS MÁTE HROMADU KVALITNÍCH MEJDANŮ A NAŠLAPANÝCH MIXŮ, ZE KTERÝCH VÁM PŮJDE HLAVA KOLEM!

Hlasování začalo včera, končí 03.února a hlasovat pro své favority můžete ZDE!

Na konec bychom ještě dodali: Ať dopadnou awards jakkoliv, ono se toho ve výsledku zas tak moc nezmění! Za pár týdnů si na to nikdo stejně ani nevzpomene a my tu tak jako tak, pro vás budeme vždy připraveni rozpoutat na mejdanu pořádný peklo!

www.facebook.com/events/984781198371811

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama