PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Fackování začíná

Publikováno 24.06.2019

Rok se s rokem sešel a je tu druhé pokračování Dnb Kombat Battlu, za kterým stojí pražský Storm club. Jinak řečeno 7 večerů poctivého drum&bassu v podání předních českých crew.

Na začátku je osm crew. Mindicted, Neuroporn, 101 Warriors, Homicidal Rage, Introtrip, Monkey Boom, DBPC a Drumbasterds. V prvním kole proběhlo slosování dvojic, které se následně utkají a výherce postoupí do semifinále. V něm se poté ze čtyř crew vyselektují dva finálový účastníci, kteří si to rozdají o vítězství.

A jak se vlastně rozhodne kdo postupuje? Je to jednoduché, hodnocení se skládá ze 4 části, které mají stejnou váhu (což znamená 25%).

1. Hlasování na místě, takže rozhodně když přijdete do Stormu si udělejte čas a hlasujte pro jednu, či druhou crew. Každý hlas se počítá.
2. Promo mejdanu ze strany crew.
3. Anketa v události (odkaz zde).
4. Názor Storm týmu. Samozřejmě se může stát, že by to bylo nerozhodně to znamená 50/50 i když minulý rok se to ani jednou nestalo. Poté o vítězi rozhoduje názor Storm týmu.


A nyní se pojďme podívat na battle, který nás nejvíce zajímá a v němž se proti nám postaví, již tuto sobotu 29.6 plzeňská Drum And Bass Production Crew ( zkráceně DBPC). Jejím nejvýraznějším členem, zakladatelem a zároveň člověk jehož set v sobotu nebude rozhodně chybět je Tony Terra. Dalšími, kdo přijedou do Prahy zastupovat svojí crew jsou Scarf a Hoow Hoe.

Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na naší crew a djs, kteří nás budou reprezentovat. Prvním je zakladatel a hlava crew Volume Plus. Pojem, který je už na scéně nějaký ten pátek zavedený a své fanoušky vždy potěší rychlými technicky přesnými sety se spoustou double dropu. Nebrání se jakémukoliv stylu, ale nejčastěji volí kombinaci mainstreamu s tvrdšími věcmi v energii nabitém vystoupení. Dalším členem, který bude dělat čest naší crew je Houbass. Producent a dj věnující se především temnější části dnb. A ač je Houbass stále usměvavý smíšek, jeho tvorba je tvrdá přesně, tak jak se na správný neurofunk sluší a patří. V jeho setech se často objevuje vlastní tvorba a při pozorném poslechu uslyšíš i nějaké ty budoucí tracky, které pro vás chystá. Posledními, kdo nás budou zastupovat na této akcičce ve společném B2B setu budou R-Flyer s Chombem. Od kluků se můžeš těšit na veselý energetický set, především melodických věci a nějakými vlastními novinkami z R-Flyerovi dílny.

Takže v sobotu všichni berte směr Storm club a přijďte podpořit svoji oblíbenou crew nebo si prostě jenom užít další letní den zakončený pořádnou drum and bassovou párty! My už se vás nemůžeme dočkat, ať vyhraje ten lepší!

www.facebook.com/events/446223336117340

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama