PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

DnB Volby 2018

Publikováno 07.01.2019

Rok se s rokem sešel a na dveře nám opět klepe anketa Czech & Slovak Drum & Bass Awards, která se letos bude konat pod záštitou Dnb Portalu a Beats Evolution Conference. Je to už taková tradice, že s počátkem nového roku se rozjíždí hlasovaní o nejoblíbenější osobnosti, crew či akce na drum and bassové scéně a sami si jistě velmi brzy všimnete utopistických předvolebních sloganů a slibů ze strany zúčastněných, které někdy až nápadně připomínají strategii politických stran, během voleb v českých zemích.

Jednotlivé kategorie ankety zůstávají oproti minulému roku stejné a bohužel ani letos se dlouho očekávaná kategorie ,,Hater roku,, neobjevila.Takže jak to letos celé bude?

Hlasovaní bude probíhat dvoukolovým systémem. První nominační kolo probíhá od neděle 6. ledna 2019 do pátku 18. ledna 2019. Druhé kolo hlasování bude probíhat od pondělí 21. ledna 2019 do neděle 3. února 2019. V tomto kole bude možné vybírat už jen z nominovaných kategorii a poté 23. února proběhne v Praze slavnostní vyhlášení výsledku (přesné místo bude upřesněno). V každém kole má jedna osoba, jeden platný hlas v každé kategorii, avšak pokud nechce nemusí každou kategorii vyplňovat. To znamená, že pokud chceš například podpořit pouze jen svého oblíbeného producenta můžeš a nemusíš hlasovat ve zbylých kategoriích. Toť asi to nejdůležitější, podrobnější informace se dozvíte na FB události zde.

Závěrem hlasujte. Je jedno pro koho, ale především hlasujte. Zároveň však budeme rádi za každý hlas a podporu, kterou nám vyjádříte. Již v minulých anketách se nám od vás dostalo velké podpory, díky které nám dáváte chuť pracovat a dále rozvíjet to co nás tak baví, za což vám mockrát děkujeme a moc si toho vážíme.

Hlasuj ZDE.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama