PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Ve čtvrtek vám naloží Bifík

Publikováno 08.05.2019

Je tu další díl Volume Plus Invites v pražském klubu Cross, takže si rezervuj čtvrtek ve svém diáři a doraž za pořádnou drum and bassovou řežbou, kterou ti podá Matouš se svým hostem! No a aby si věděl, co všechno tě čeká, začti se do řádků níže.

VOLUME PLUS INVITES
Volume Plus Invites je tradiční mejdan odehrávající se každý měsíc v pražském klubu Cross. Plán je jednoduchý, Matouš si pozve hosta, který ho provází celou noc za mixem a zevrubně si ho proklepne. Čeká vás, jak samostatná jízda, tak i b2b, jenž většinou bývá hřebem večera, protože se můžeme dočkat nečekaných kombinací různých subžánrů drum and bassu. Od Matouše čekejte, jako vždy neutuchající energii, podávanou v nápaditých double dropech, nejčastěji mainstreamu s neurem. Avšak noc je dlouhá, takže se jistě dostane i na zlatou klasiku z playlistu Volumáka, kterou jste již nějakou dobu neslyšeli. To vše zabaleno v technicky přesných mixech dělá s Matouše jednoho z nejlepších českých djs. Dost bylo vychvalovaní našeho šéfika a proto se přesuneme k hostovi, jehož si pozval na tento večer. Jedná se o jednoho z nejznámějších lidí na drum and bassové scéně, matadora, který za mixem strávil, již nespočet let, prostě a jednoduše Bifidus Aktif.

BIFIDUS AKTIF
Kdo by neznal tohoto dj, promotéra, booking managera Let it Rollu a Stormu, prostě nepřehlédnutelnou osobnost české drum and bassové scény. Už je to poměrně dlouhá doba, kdy Bifík začínal a tyto začátky se pojí především s psaním článku pro legendární Shadowbox a postupným objevováním krás vinylů. Časem se vypracoval v jednoho z nejlepších českých djs, který měl možnost zahrát si s opravdu velkými jmény drum and bassu. Asi nemá ani cenu je zde vypisovat, protože defakto jakékoliv jméno by tě napadlo, tak s ním měl možnost Kryštof na akci vystoupit. Od Bifíka se můžete těšit na technicky přesné mixy především moderního tanečního zvuku, které spojuje dohromady s liquidem, či techstep. Ovšem ani výlety do dalších subžánru mu nejsou cizí, takže v jeho setech lze nalézt zasněné atmosférické věci a dále například i deep. Další věc, kterou bych měl zmínit je, že Bifík se díky své práci dostává i k trackům, jenž zatím nejsou vydané nebo nebyli vydané nikdy a rozhodně je neváhá poslat do svého setu, takže o jeden důvod více přijít si poslechnout jeho vystoupení.

Co k tomu dodat? Dva špičkoví djs, Cross club, čtvrtek a party na celou noc. No to snad už, aby si člověk vzal v pátek volno, protože tyhle dva pánové za to rozhodně budou stát.

www.facebook.com/events/388976578373010/

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama