PředchozíDalší

News

Publikováno 30.12.2018

Konec roku 2018 se nezadržitelně blíží a s nim i bujaré Silvestrovské oslavy. V tento den si můžeš vybrat z nepřeberného množství akcí. Skoro na každém rohu potkáš nějakou party, ovšem která bude ta nejlepší? V tom se nikdo neshodne. Pokud však hledáš rozmanitost, není podle nás lepší volby než pražský klub Cross, který si pro vás připravil hned čtyři různé stage a kde naše Drumbassterds rodinka oslaví příchod nového roku na akci Imperialistic Silvestr Night. No a na co vše se tedy můžeš těšit?

Publikováno 26.12.2018

Svátky už jsou pomalu za námi, břicha máme nacpané, dárky rozbalené a hned jistě odzkoušené. Všechny starosti nyní tedy můžeme hodit za hlavu a relaxovat. No a co je lepší relax než pořádná party v rytmu dnb. To si rozhodně nesmíš nechat ujít a proto doraž už v pátek 28.prosince do pražského klubu Cross, kde hlavním lákadlem bude N.O.H.A se svým dj setem a mnoho další skvělé hudby, kterou ti nadělí naše kompletní crew, Bass Beast crew a chlapci z Nuclear Factory.

Publikováno 17.12.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s plzeňským Djem a členem Drum & Bass Production Crew, kterým je Scarf

Publikováno 10.12.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s budějovickým djem, promoterem a členem Young Blood crew, kterým je Tallar!

Publikováno 05.12.2018

Po posledním trošku netradičním díle Volume Plus Invites, kde přivítal novozélandského hosta Treie, kterému sekundoval za mixem Houbass se nyní vracíme k osvědčenému model Matouš vs jeden host. A na co se tedy můžete těšit? Zahrají váš oblíbený track? A kdo je tajemný host? Nejdříve si však pojďme shrnout jak celý večer bude probíhat.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama