PředchozíDalší

News

Publikováno 11.11.2018

Podzim pomalu ukazuje svou pravou tvář a i když počasí ještě sem tam láká k venkovnímu posezení, noci už jsou chladné a nevlídné. Proto je se západem slunce rozumné najít si nějakou zábavnou aktivitu v teple. Nu a již tento pátek ti s tím pomůže naše crew ve spolupráci s Liqudní crew, jelikož jsme si pro vás připravili další pokračovaní akcičky Double Trouble v pražském klubu Cross. A na co všechno se můžeš těšit tentokrát?

Publikováno 08.11.2018

Volume Plus, Cross a jeden host. Ale kdeže. Matouš si pro vás na listopadovou edici Volume Plus Invites v pražském klubu Cross  připravil několik hodně velkých překvapení. A na co, že se tedy vlastně můžeme těšit? Bude to Matouš pálit rychleji než kulomet a zahraje zrovna tvůj oblíbený track? Poruší svůj formát s jedním hostem? Má pro nás ještě nečekané novinky? Co však zatím můžeme prozradit je to, že tahle akcička bude pořádná pecka!

Publikováno 05.11.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s naším slovenským bratrem, djem a spoluzakladatelem Basement crew, Numa Be!

Publikováno 04.11.2018

Jelikož prázdniny a celkově letní měsíce byly docela dost hektické, nedostávalo se na naše pravidelné reporty. Podzim však již začal úřadovat a proto by bylo záhodno obnovit naše souhrnné zprávy z Crew, protože se dělo, děje a bude dít spousta zajímavých věci.

Publikováno 31.10.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Středeční Rychlovka! Dnes bude trochu změna, místo dje si to rozdáme s provozním klubu Storm, kterým je Vladan.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama