PředchozíDalší

News

Publikováno 14.02.2019

Únor je sice nejkratším měsícem v roce, avšak na drum&bassové scéně to tak nevypadá. Pořád nějaká akce, až se v tom člověk pomalu ztrácí. Ovšem co by se rozhodně nemělo ztratit je mejdan Neurocells pod taktovkou DBear Records, který proběhne, již zítra v pražském klubu Cross. No a teď taková kontrolní otázka, máte rádi kočičky?

Publikováno 09.02.2019

Jeden z největších českých dravců na poli labelu Empire Recordings si pro vás ve spolupráci s pražským Storm clubem, připravili již na tento pátek opravdovou lahůdku. Pokud vám něco říkají názvy tracku jako Reach, Get with it či Guided Rhythm, odhalil jste hlavního headlinera večera, kterým není nikdo jiný než Tantrum Desire, jenž doplní jeden z nejtalentovanějších producentů dnešní doby K-Motionz . Samozřejmostí je výborný domácí support, ale o tom až dále v článku.

Publikováno 07.02.2019

V naší crew nikdy není nouze o nějaké to překvapení. No a jedno takové jsme si pro vás dnes připravili. Sice víme, že nebude lehké trumfnout polonahou Dádu Patrasovou, avšak my se o to přesto pokusíme. A proto se na vědomost dává, že Volume Plus, náš vrchní kápo a jeden z nejlepších tuzemských djs u nás se odhodlal udělat další krok ve své kariéře a vrhá se do produkce.

Publikováno 04.02.2019

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s plzeňským rodákem, Djem, producentem a členem Empire Recordings, PWP.

Publikováno 28.01.2019

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s Djem a členem plzeňské crew DBPC, Hoow Hoe.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama