PředchozíDalší

News

Publikováno 23.09.2019

Dva měsíce utekli jako voda a už v pátek tu opět máme naši pravidelnou klubovou noc Double Trouble. Jako vždy to bude velká divočina a my jsme jen rádi, že naše pozvaní přijal ruský zabiják Encode, belgický mistr Phase a LaMeduza, sametový hlas ze Švýcarska. Jednoduše řečeno, páteční večer si rezervuj na pořádný mejdan v pražském Crossu.

Publikováno 10.09.2019

Už tuhle sobotu se po roce do ulic matičky Prahy vrací pestrobarevný průvod DIY Karneval, tentokrát s podtitulem „Make music, not weapons.“ Při tom samozřejmě jako crew nemůžeme chybět a proto se připojíme k našim bratria z Basement crew, kteří dorazí svojí dodávkou až ze Slovenska.

Publikováno 18.08.2019

Po roce se vracíme zpět na místo činu do Beach Parku Mlékojedy, abychom si užili předposlední prázdninový víkend a oslavili narozeniny dvou stěžejních postav naší crew. Pláž, bar, spousta zábavy a dobrá muzika, takhle nějak to bude vypadat příští pátek na Bass Breeze. No a na koho se můžeš těšit za mixem, kdo je o rok starší, nebo jak nejlépe se dostaneš na místo? To vše najdeš v následujícím článku

Publikováno 07.08.2019

Festivalová sezóna je v plném proudu, ale rozhodně od nás nečekejte žádnou pauzu. Hned v pátek se dva naši zástupci představí na domácí půdě v pražském Crossu a to na mejdanu Dnb Fire.

Publikováno 15.07.2019

Je to tady. Pořádně nadupaný set, který spolu vytvořili Volume Plus a Houbass. Premiéru si chlapci odbili na ostravském Beats for Love a aby toho nebylo málo všechno zdokumentovali pro budoucí generace. No a jak to všechno tedy probíhalo si povíme níže.

předchozí 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 81další

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama