PředchozíDalší

News

Publikováno 07.10.2021

V sobotu večer budeme mít možnost v pražském Crossu společně zavzpomínat na našeho kamaráda, přítele, člena naší crew Feelu a jaká forma by byla lepší než ta kterou nejvíce miloval, pořádným mejdanem. Zároveň i podpoříme dobrou věc, kdy věnujeme část vstupu na podporu lidí s epilepsii. A kdo tedy všechno s námi přijde zavzpomínat?

Publikováno 23.09.2021

Stejně jako umí měnit chameleon barvy podle prostředí, tak i Double Trouble bude tentokrát ve znamení změny, kdy společně budeme moci prozkoumat všechna zákoutí drum&bassu a to od liquidu, přes mainstream, neuro až po plechy, prostě tam a zase zpátky. No kdo všechno se během večera předvede?

Publikováno 30.01.2021

Doba je velmi nejistá a nikdo z nás netuší, jaké bude letošní léto. Můžeme se těšit na  nějaké festivaly nebo si máme nechat zajít chuť? Bůh ví, každopadně pokud si chceš užit aspoň trošičku letního vibu u sebe doma, Volume Plus společně s Chombem, ti přináší Summer Breeze!

Publikováno 10.12.2020

Guess who's back, back again aka Double Trouble vstává z popela, jak bájný pták Fénix. Sice ne dalším mejdanem, na které si zatím musíme stále nechat zajít chuť, ale ve spolupráci s Crossem a DnB Portal je připraven stream na nedělní odpoledne. No a kdo tě čeká za mixem a jak to bude probíhat se dozvíš dále v tiskovce.

Publikováno 24.09.2020

Oba víkendové dny budou ve znamení mejdanu v Crossu a naše crew při tom nesmí chybět. V sobotu tě čeká další pokračování DNB Fire a v neděli si to hodíme versus sety z kluky z DBear crew. Takže který s mejdanu si zvolíš ty?

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama