PředchozíDalší

News

Publikováno 08.09.2020

Přesně tak, my se nikdy nevzdáme a i přes nepřízeň osudu, si v pátek užijeme další pokračovaní Double Trouble v Crossu. Sice trošičku pozměněný v důsledků opatření, ale hlavní je, že se akce uskuteční a ty si budeš moci užít party po celou noc. A jak tedy vše proběhne?

Publikováno 01.09.2020

Léto nám pomalu odchází, prázdniny končí, ale mejdany jsou tu s námi pořád. Nejbližším je už tento pátek DNB Fire v pražském klubu Cross, který ti nabídne kvalitní line-up, dvě stage a hlavně zábavu po celou noc. A kdo tě tedy celým večerem provede za mixem?

Publikováno 06.07.2020

Vše se nám vrací do normálu, ale co je pro nás nejdůležitější, už žádná večerka. Konečně si po několika měsíčním čekání můžeme užít party po 23. hodině a propařit se až k rannímu rozbřesku. No a kde jinde to usktečnit než tento pátek na pravidelné klubovce Double Trouble v Crossu.

Publikováno 14.06.2020

Ve čtvrtek se naše crew vrací se svojí pravidelnou nocí Drum&Bounce do domovského Crossu. Tentokrát už v odpoledních hodinách na Cross Square, takže hned po práci nabírej směr Holešovice, a doval si užít příjemné odpoledne a následně třeba i afterparty v Bassterdstudiu.

Publikováno 28.05.2020

Nechce se tomu moc věřit, ale je to už deset let od založení Drumbassterds crew. Nebudeme vám vypisovat na kolika mejdanech a kde všude jsme hráli, ale chceme vám všem poděkovat, že to s námi už tak dlouho držíte!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama