PředchozíDalší

News

Publikováno 19.01.2020

První Double Trouble v novém roce se nám nezadržitelně blíží a rozhodně bude o co stát. Dva zahraniční headlineři, kvalitní support a spousta dobré hudby, která tě nepustí domu dřív než ráno. Takže si pátek 24. ledna zapisuj do a přijď si užít pořádnou párty.

Publikováno 07.12.2019

Listopad je jeden z nejnáročnějších měsíců v roce. Počasí už je na nic, den se čím dál tím více zkracuje, Vánoce se blíží, takže pobíháš po obchodech, aby si včas nakoupil dárky a nakonec si vlastně rád, že si z toho ještě nezcvoknul. Víš co, na chvilku vypni a podívej se co za novinku ti přichystal Houbass.

Publikováno 21.11.2019

Jako každý čtvrtek i ten příští přichází do kin nová várka filmových novinek. Ale upřímně si řekněme, že čtvrteční večer se dá strávit aktivněji, například v Crossu s akcičkou Volume Plus Invites, která obsadí horní stage.

Publikováno 18.11.2019

I když víkend byl velmi náročný a to především díky pátečnímu Double Trouble, který byl mimochodem absolutně boží, jako crew nezahálíme. Takže už v úterý se vrátíme na místo činu do pražského klubu Cross s naší pravidelnou akcičkou Drum&Bounce. No a kdo všechno se ukáže za mixem a potěší tvá ouška svým setem?

Publikováno 11.11.2019

Rok 2019 nám neuvěřitelně utekl a již příští týden 15. listopadu se odehraje poslední letošní Double Trouble. Už pošesté v tomto roce obsadíme pražský klub Cross, kde společně s Liquid dnb crew a  zahraničními headlinery rozjedeme pořádnej balet.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama